.
.
.
OGLAS
.

S koncertom Slakove glasbe se začenjajo že 33. Jesenska srečanja na Prevaljah

  • Facebook Klemen Rošer

Po prvi uspešni turneji Slakova zgodba, ki smo ji bili priča jeseni 2018 in letošnjo pomlad, Koncertni ansambel Slakove glasbe nadaljuje svojo pot in napoveduje drugo turnejo po Sloveniji. Danes se bodo ustavili tudi na Prevaljah, kjer boste lahko ob 18.00 prisluhnili najlepšim Slakovim vižam. Vstop je prost.

Koncertni ansambel Slakove glasbe namreč v sodelovanju z družino Slak pripravlja novo koncertno turnejo Večerov glasbe Lojzeta Slaka, z novo tematiko, z naslovom “V Slakovi zidanici”. S Slakovimi vižami in mnogimi humornimi vložki bodo organizatorji poskrbeli, da bodo vaša srca napolnjena z radostjo in podoživite čudovit zven večne glasbe Lojzeta Slaka.

Koncert bo potekal v sklopu praznika Občine Prevalje (Jesenska srečanja) in vstop na prireditev bo PROST.

Celoten program 33. Jesenskih srečanj na Prevaljah najdete TUKAJ.

Koncertni ansambel Slakove glasbe sestavljajo virtuoz na diatonični harmoniki Klemen Rošer, kitarist Boris Golavšek in basist Alen Ojcinger ter pevci ansambla Glas: Ivan Rakovič, Anton Lesnik, Žiga Kovačec in Rok Štravs. Celoten sestav, ubrano petje in predvsem občutek igranja na diatonično harmoniko, ki ga želi Klemen Rošer, kar se da najbolje približati načinu igranja Lojzeta Slaka, je družino Slak tako navdušil, da so se odločili za sodelovanje na daljši rok in skupno ohranjaje Slakove glasbe.

OGLAS

Danes bodo z vami:

  • Koncertni ansambel Slakove glasbe,
  • Leopold Pungerčar (nečak Lojzeta Slaka),
  • Robert Slak z razstavo “Moje plošče so moje knjige”,
  • Folklorna skupina Sveti Štefan in
  • najlepša glasba Ansambla Lojzeta Slaka.

Se vidimo v Družbenem domu na Prevaljah ob 18.00.

OGLAS

Vir: Narodnjak.si

OGLAS