Rok Piletič v duetu z znano slovensko pevko predstavlja “Na valentinovo”

Manca Špik in Rok Piletič, član ene najbolj popularnih zasedb pri nas, BQL, v tednu pred praznikom zaljubljencev na radijske lestvice in v svet pošiljata duet z naslovom Na valentinovo.
NA VALENTINOVO18

Ko sta pevca naznaninla sodelovanje, so bili mnogi  presenečeni, a hkrati navdušeni. Rok se do sedaj ni izpostavljal kot solist, Manca pa je “doma” v drugačnih glasbenih vodah, kot duo BQL, v katerem prepeva Korošec.

VIDEO: Manca Špik in Rok Piletič – Na valentinovo

glasba: Raay besedilo: Rok Lunaček & Marjetka Vovk produced / arranged by: RAAY MUSIC, 2021 video by: NEO VISUALS, 2021

Manca Špik je pesem v predalu hranila pet let, ob pove: “Melodijo za pesem Na valentinovo mi je Raay predstavil v obdobju, ko sem posnela  pesem Oba. Takrat se z Rokom sploh še nisva dobro poznala. Tako je posebna in popolna, ustvarjena prav zame, da sem jo skrbno čuvala in čakala, da bo nekdo ustvaril pravo besedilo za to lepo melodijo. Čakala pa sem tudi pravo osebo, ki bi z menoj odpela ta duet. Oba z Raayem sva vedela, da imava v rokavu velik “adut”, a ker nisva našla ustreznega moškega vokala, ki bi zmogel odpeti to vokalno zahtevno in čustveno pesem, sva odlašala in odlašala z izdajo pesmi.” Pevka doda, da se je povsem spontano ob koncu lanskega leta porodila ideja, da je Rok tisti pravi, ki ga je čakala. “Takoj sem vedela in začutila, da je to čarobna kombinacija,” še pripomni pevka.

Simpatični koroški pevec pa razlaga: “Pesem sem poznal že dlje časa. Vedel sem tudi, da jo Raay „špara” za Manco, in da je ne da od sebe. Nič mi ni bilo jasno, ko sta mi pred kratkim oba z Manco v en glas tulila v telefon, da jo moram nujno prav jaz odpeti z njo, saj pesem potrebuje točno moj vokal. Nisem razmišljal dolgo, saj je pesem lepa „za umret”.” Ob tem pa še doda: “Res bi bil “budala”, če ne bi sprejel te priložnosti.” Pravi, da je priložnost, da zapoje tudi v melodiki, ki je je sicer že od nekdaj oboževal, poseben izziv.

Preberi še:  Na Ravnah bo zopet možna brezplačna izposoja “Picikla”
Manca Špik in Rok Piletič.

Kaj pa Manca in Rok, sta tudi onadva zaljubljena? Manca pravi “Zaljubljena sem v življenje! Vedno! Je pa res, da mi bo na letošnje valentinovo družbo delala zgolj moja hčerka Lana. Moja ljubezenska zgodba z njenim očetom se je nedavno žal končala, a v mojem srcu ostaja neizmerna ljubezen, ki jo želim z nekom deliti tudi v bodoče.”

Rok pa je priznal: “Obožujem valentinovo. Letos bom v posebni družbi in se zelo veselim tega večera ob svečah, dobri hrani in kozarcu vina.”

Oba “zaljubljenca” ob izidu pesmi želita vsem njunim poslušalcem lep valentinov večer.

VIR: Menart

prijavi se

prijavi se v svoj račun