Prepustimo se pravljičnemu svetu S.O.S. kvinteta

S.O.S. kvintet, skupina, katera je z letom 2018 zastavila zasedbo, s katero še bolj segajo proti vrhu narodno-zabavne scene vstopajo v leto 2019 polni pozitive in z novim zagonom ter odločnostjo.

Predstavljajo nam nov videospot, katero pesem že poznate; Nisem, nisem je skladba, s katero so slavili na Ptujskem festivalu 2018. Pesem je nastala s pomočjo izvrstnega Martina Juharta in Igorja Pirkoviča. Za S.O.S.-ovce sta skupaj napisala že dve zmagovalni pesmi in sedaj so se odločili še za videospot. Je popolnoma drugačen, deloma so se namreč preselili v čas pravljic – Barbik in Kenov.

Za snemanje so porabili kar tri snemalne dneve – vsaka od teh na dveh različnih lokacijah na Štajerskem in v Prekmurju – ter pred in po tem ogromno priprav s strani članov, sponzorjev in snemalcev.

[Elite_video_player id=”2″]

Ko smo članico Kajo povprašali o tem, če je bila vloga naporna, saj v njej nastopa skozi celoten videospot, odgovori: »Seveda je bilo naporno, ampak zelo zabavno. Matej Vranič, snemalec, ki se je za ta videospot zares potrudil in naredil podroben scenarij ter z nami veliko debatiral o stvareh, kako bi jih naredili na najboljši način, nas je zelo spodbujal in dobro pripravil na samo snemanje in priprave izven snemanja, tako da nam je bilo potem lažje. Malo je bilo tudi mrzlo, ker smo snemali v jesensko-zimskem času, ampak je bilo vredno, ker smo nad videospotom navdušeni.«

S.O.S.-ovci, ki igrajo vse vrste dogodkov in za vse generacije, pravijo, da je to eden izmed njihovih najtežjih in najbolj pomembnih projektov, ki so jih delali v zadnjem času. Pomembno pa je, da bo izdelek všeč tudi poslušalcem in gledalcem. Zato vam priporočamo, da pogledate nov izdelek, ki so ga za vas pripravili.

»Zahvaljujemo se vsem, ki ste pomagali pri tem videospotu. Brez vas ne bi uspelo. Iskrena hvala.«

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja