Poskočni muzikanti predstavljajo nov duet (FOTO in VIDEO)

Upam, da si srečna je naslov nove balade Poskočnih, ki so tokrat ponovno odšli v zabavnejše glasbene vode in v sodelovanje povabili lanskoletnega superfinalista oddaje »Slovenija ima talent« Tilna Lotriča. Odličen vokalni duet Martina Juharta in Tilna Lotriča morebiti naznanja dobro popotnico pesmi, za katero so videospot posneli v avgustu na dvorcu Štatenberg.

Celodnevno snemanje v salonih dvorca, viteški dvorani ter na grajskem dvorišču je pospremila številna snemalna ekipa, ki je dvorec pričarala v popolnoma novi pravljični luči. Tudi zgodba v skladbi nakazuje na pravljičnost in večno aktualno ljubezensko tematiko, ko se fant sprašuje o svoji neizpolnjeni ljubezni. Prav gotovo lahko vsak najde delček zgodbe zase iz svojega življenja.

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc, povezana ekipa prijateljev, ki jih druži izredno močna vez z glasbo, se vselej trudijo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat niso nič prepustili naključju, zato vam želijo prijetno poslušanje njihove nove skladbe, ki ji lahko prisluhnete TUKAJ.

“Skladba govori o ljubezni, o razhodu iz razmerja v mlajših letih in obžalovanju tega v zrelejših letih. Govori o malenkostih, ki jih kot zaljubljen par prej nista znala dovolj ceniti,” opisuje na kratko Tilen.

Pod glasbo in besedilo se podpisuje avtor Nino Ošlak, kot soavtor besedila je sodeloval tudi Igor Pirkovič, za glasbeno produkcijo pa sta poskrbela Nino Ošlak in Franci Zabukovec. Nino o sodelovanju razmišlja: “Kot avtor sem vedno presrečen, ko s pesmijo v srce zadanem izvajalca. Redko se zgodijo tako lepe in srčne pesmi, kot je ta, zato sem vesel, da so svojo piko na i dodali tudi izvrstni glasbeniki. Sodelovanja s Poskočnimi in Tilnom so vedno zabavna in veselim se vseh bodočih skupnih projektov.”

Videoprodukcijo so Poskočni ponovno zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records. Spot je tako nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan, zato sta pravljičnost in romantika zagotovljena. “V spotu se dogaja prava drama med dvema ljubezenskima paroma. Do kakšnih zapletov v zgodbi pride, pa si boste morali ogledati sam videospot,” še dodaja Martin Juhart.    

Ob tej priložnosti se člani ansambla za pomoč pri izvedbi videospota iskreno zahvaljujejo igralkama Martini Plohl in Evi Cehtl ter mistru Slovenije Simonu Blaževiću, dvorcu Štatenberg in Boštjanu Pušaver z družino za vso gostoljubje, vsem statistom in celotni ekipi Globus records.

Dogodki

Več iz istega kraja