Search
Close this search box.

Nushy predstavlja novo uspešnico (VIDEO)

Koroška pevka Nushy, ki jo glasba spremlja že približno 17 let, predstavlja novo pesem in videospot. Tokrat ga je prvič posnela v sodelovanju z Raayem in njegovo ekipo NEO visuals.

Osnovno sporočilo pesmi je vsekakor namenjeno vsem. Da ne bi nihče obupal nad ljubeznijo, ne glede na vse, kar se nam dogaja, saj je ljubezen v več stvareh in več ljudeh … Predvsem pa jo moramo najprej poiskati v sebi,” je ob izidu nove pesmi povedala Korošica in dodala, da ne gre za kakšno posebno spremembo, ampak resnično samo za to, v kar zaupa in kar je pomembno zanjo in njeno življenje.

VIDEO: Ljubezni je dovolj

»Pesem govori o zaupanju, prepuščanju, biti to, kar smo – o ljubezni nasploh – saj odprto srce je odgovor na vsa vprašanja. Zadnje obdobje povsod vedno poudarjam isto. Zavedam se, da s tem, ko stojim za sabo in tako živim, bom imela večno željo, da bi to osvojili tudi drugi ljudje. Da širim zavest in jasnost, ki jo osvajam skozi lastne izkušnje ter učenja,« pove Nushy.

»Nikoli ni preveč ljubezni in sporočanja o pomembnosti odnosov. Namesto da bi delali na tem, spoštovali in širili ljubezen, raje pozornost posvečamo slabim novicam. Ljubezni je za vse dovolj, je pa odvisno od nas, ali bomo iz zahtevnih situacij delali probleme in iskali minuse, ali šli dejansko za tem, kar nam je dano in skrbeli za svojo visoko vibracijo,« meni uspešna glasbenica.

»Naj povem, da je nastanek te pesmi in videospota zame bil eden najbolj “zahtevnih” projektov. Eden večjih izzivov in preizkušnja. Ki je bila tako velika, da sem imela čisti “blackout”, ko je bilo potrebno napisati tekst. Ja, tudi to se lahko zgodi (smeh). Ampak ko sem spustila pričakovanja, odklopila um in zaupala, je nastala res prava čarovnija. Projekta seveda ne bi mogla izpeljati brez donatorjev in res dobrih ljudi, ki so mi brezpogojno priskočili na pomoč. Resnično sem jim iz srca hvaležna, da pomoč pri uresničevanju mojih sanj,« še pove Nushy.

Na vprašanje, kako bi opisala sodelovanjem z Raayem je odvrnila: »Sodelovanje z Raayem je bilo fantastično. Kot je dejal, je bilo delo z mano oziroma ta zvrst glasbe izziv tudi zanj. Je profesionalen, izkušen glasbenik, kar sem začutila tudi sama. Res sem se počutila varno. Ko sem mu poslala svoj tekst, ki sem ga prilagodila njegovi melodiji in predlaganemu flowu, me je presenetil odziv njega in Marjetke.« Kot je dejala, sta bila nad besedilom pesmi več kot navdušena.

»Snemanje pesmi je potekalo presenetljivo tekoče in hitro, dobila sva se samo dvakrat in v dobri uri vse posnela. Pri samem videu, ki ga je posnela Raayeva ekipa NEO visuals, pa ni šlo vse tako lahko in gladko, organizacije snemanja videospota sem se lotila kar sama. Največ težav smo imeli z iskanjem primerne lokacije. Ki smo jo po dveh tednih neprestanih telefonskih klicev seveda tudi našli, in sicer v Kranju in Ljubljani. Za video smo potrebovali 10 statistov. In vsi so moji prijatelji oziroma znanci, ki so prišli iz različnih koncev Slovenije in “profesionalno” so odigrali svoje vloge. V res super energiji smo v samo šestih urah posneli vrhunski video,« dogajanje opiše Nushy in doda: »Potem pa je sledilo dolgo in (zame) naporno čakanje … Pesem in video sta bila posneta že v januarju. Si predstavljate, kako je, ko imaš v rokah svoj novi, odličen izdelek, pa ga še ne smeš pokazati svetu? Ampak verjamem in zaupam, da se vse zgodi ob pravem času, ko je namenjeno.«

Na samem snemanju videospota, pa se je srčni Korošici zgodil še en zelo neprijeten pripetljaj. Izgubila je namreč kuverto z nekaj sto evri, ki jih je imela pripravljene za plačevanje stroškov videospota sproti.

»Na koncu snemanja sem kar naenkrat ugotovila da kuverte ni nikjer. Večino storitev sem že poravnala, pa vendar ko smo se iz Ljubljane pripeljali že nazaj na Koroško in sem želela plačati še kolegici maskerki, kuverte ni bilo nikjer,” pove Nushy.

Zanimivo je bilo, da me ni zgrabila panika. Nekako sem bila v sebi pomirjena in zaupala, da se bo našla. Čeprav je možnosti bilo res zelo malo. V spominu sem šla čez dogodke in se poskušala spomniti, kje sem jo nazadnje držala v roki. Poslala sem sporočilo in email na zadnjo lokacijo v Botanični vrt v Ljubljani, saj je bil že zaprt ob tako pozni uri niti poklicati nisem več upala koga. Prosila sem, da zjutraj takoj pregledajo okolico vhoda in parkirišča. Prijazna gospa, ki nas je na dan snemanja sprejela, pa me je naslednje jutro obvestila, da je našla mojo zlato kuverto z denarjem. Brez slabe vesti bi jo kdo lahko spravil v svoj žep in ne povedal nikomur. Nemogoče je mogoče in dokaz, da ljubezen je, pošteni in prijazni ljudje obstajajo predvsem pa, ko zaupaš, je na koncu vse ok,« še pojasni Nushy, ki danes s ponosom predstavlja novo pesem in nov videospot.

Koroška pevka Nushy, ki jo glasba spremlja že približno 17 let, predstavlja novo pesem in videospot. Tokrat ga je prvič posnela v sodelovanju z Raayem in njegovo ekipo NEO visuals.