Novi hit BQL in Anejeva življenjska prelomnica

Danes, točno ob 12. uri je splet preplavil video nove pesmi Budala, ki je v kratkem času poskrbel za velik val navdušenja, komentarjev in ogledov na YouTube kanalu. Ob koncu videospota je mlajši član dua BQL, Anej Piletič, razkril veliko novico: prihodnje leto bo dahnil usodni da!
BQL - jesen 2020


Za BQL je eno najuspešnejših let in najbolj prelomnih let, odkar sta na sceni. Po uspešnicah Na frišno, ki je pred kratkim presegla več kot 2 milijona ogledov na YouTube, ter radijskem hitu Ko bo to za nama, se BQL na lestvice vračata z novim železom v ognju. Budala je njuna nova pesem, ki govori o zamujeni priložnosti in predolgem čakanju na odločitev o “tisti ta pravi”. Šaljiva pesem s šaljivo vsebino in izvirnim videospotom.

VIDEO: Novi hit dueta BQL – Budala:

Rdeča nit videospota je poroka priljubljenega pevca in voditelja Tima Koresa Korija, ki pa jo BQL poskušata uničiti. V videospotu Budala nastopajo mnoga znana imena: Kori, Challe Salle, Jasna Kuljaj, Ula Ložar, Polkaholiki, Lara Kadis, Blaž Babič in mnogi drugi, ki so igrali “svate”.

Ob koncu videa pa fanta razkrijeta veliko novico, zaradi katere bo 2020 gotovo eno najbolj prelomnih let za BQL. Vsaj za mlajšega, Aneja. Svojo izbranko Izo je zaprosil za roko, posnetek svoje zaroke pa delil ob koncu videospota za single Budala.  Še ne 22 letni Korošec, bo v prihodnjem letu dahnil usodni da. Kako je svojo Izo zaročil, si lahko pogledate v videu.

Anej in njegova zaročenka Iza.

Rok pa je ob pesmi in veliki Anejevi novici povedal: “Pesem in video smo posneli že dolgo časa nazaj in prav toplo je pri srcu gledati trenutke druženja in zabave. Verjameva, da bo enkrat spet tako. Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to! Vesela sva, da na prvi decembrski dan lahko poslušalcem predstaviva nekaj pozitivnega, veselega, drugačnega. Ljubezensko zgodbo, ki bi jo najlažje opisal s pregovorom: priložnost zamujena, ne vrne se nobena.”

“V videospotu sem jaz tista ‘budala’, torej nekdo, ki je zaradi predolgega čakanja zapravil svojo priložnost. V resnici pa je ravno obratno. Septembra sem se odločil za velik korak in zaprosil svojo izbranko Izo. Zelo “old fashion”: šel  sem na kolena – in rekla je: DA! Glede na tematiko videospota, sem se odločil, da delim z najinimi oboževalkami in oboževalci tudi video, kako sem jo zaprosil. Seveda sem ga posnel na skrivaj (smeh). Če kam, potem definitivno paše k zaključku najinega novega videospota. Poroka bo avgusta,” pa je povedal mlajši član dua BQL Anej.

VIR: BQL

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.