Natalija Verboten v duetu s Heleno Kodrič Mori izdala novo pesem Nekje za oblaki, ki govori o izgubi (VIDEO)

Natalija Verboten je v duetu s Heleno Kodrič Mori izdala čudovito skladbo Nekje za oblaki, ki je namenjena vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene osebe.

V novi pesmi in glasbenem videospotu z naslovom Nekje za oblaki sta združili moči dve močni, uspešni, srčni ženski in prijateljici, Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori.

Pesem, katere avtorica besedila in glasbe je Helena Kodrič Mori, ni zgolj melodija, temveč globoko čustveno potovanje, namenjeno vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene osebe. Helena, uspešna podjetnica in soavtorica knjig o osebnih financah in motivaciji skupaj z možem Smiljanom Morijem, je v tej pesmi prelila svoje lastne izkušnje izgube in procesa zdravljenja ob nenadni in boleči izgubi mame.

V duetu z izjemno Natalijo Verboten je ustvarila močno glasbeno delo, ki se dotakne srca in duše. Še posebej v tem obdobju, ko se toliko bolj spominjamo ljudi, ki so nas v tem fizičnem smislu že zapustili.

Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjamemo, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej.

Natalija Verboten je na glasbeni sceni že od leta 1996 in niza uspeh za uspehom. Njene najbolj znane skladbe, poleg mnogih so, Ko zaprem oči, Naj te angeli čuvajo, Dva policaja, V srce in mnoge druge.

Vir: Natalija Verboten

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments