Najbolj romantični glasbeni spektakel letošnje pomladi – čaka nas že 8. tradicionalni koncert ob dnevu žena v Rdeči dvorani Velenje

  • Rdeča dvorana Velenje

Rdeča dvorana vsako leto 8. marec posveti našim boljšim polovicam in v čast naših cenjenih žena, mam, sester, prijateljic, babic in sodelavk priredi nepozaben spektakularni koncert. Leto za letom nas v Rdeči dvorani Velenje obiščejo zvezde slovenske in tuje glasbene scene in tudi tokrat ne bo nič drugače.

Dan, ustvarjen samo za naše boljše polovice – dame, žene, mame, prijateljice in babice

Tradicionalni koncert ob dnevu žena navdušuje dame vseh starosti in jim pričara nepozabno doživetje, zaradi katerega še celo leto komaj čakajo na naslednjega.

V njihovo čast bodo tokrat v Rdeči dvorani v Velenju nastopili:

  • Vlado Kreslin z Beltinško bando in Malimi bogovi
  • Šaleški študentski oktet (ŠŠO)

Romantično doživetje v pravi družbi

VLADO KRESLIN, BELTINŠKA BANDA IN MALI BOGOVI

Kar zadeva Vlada Kreslina, se njegova enkratnost morda najbolj skriva v tem, da inovacije odkriva tako lahkotno in ležerno, brez kakršnekoli napetosti in brez posebne skrbi za prestolniško občinstvo. Vemo, kdo prihaja na njegove koncerte, in zakaj na njih, še posebno v prazničnih dneh, iščemo tisti napoj sreče in upanja, v katerem ni niti sence kompromisa, izgube in umetnega veselja. Poleg tega Vlado Kreslin pripelje goste, ki so vznemirljivi, njemu enaki, izzivalni in takšni, da prebudijo domišljijo.

Njegov najbolj popularen video na platformi YouTube:

ŠALEŠKI ŠTUDENTSKI OKTET

Šaleški študentski oktet (ŠŠO), ”zasedba z najbolj zavajajočim imenom” bo izjemna popestritev 8. tradicionalnega koncerta ob dnevu žena v Rdeči dvorani.

“Smo ljubiteljski glasbeniki, ki iz grl le redko spravimo glasbene presežke. Zato pa toliko bolj vneto vlagamo v celovite odrske izdelke. Naša želja je z vsakim koncertom ustvariti doživetje, ki poslušalcev ne pusti ravnodušnih. Poleg vokalnega petja tako posegamo tudi po multimedijskih izdelkih, stand up komediji, improvizaciji in koreografiji, ter se kot soustvarjalci Šaleškega vokalno-glasbenega prostora trudimo izvajati projekte, ki po vsebini odstopajo od ustaljenih okvirjev zborovske glasbe. S svojim delovanjem tako skušamo razbiti stereotip, da je zborovsko petje nekaj duhamornega in dolgočasnega.”

Njihov najbolj popularen video na platformi YouTube:

Kje lahko kupim karte?

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih EVENTIM (https://www.eventim.si/si/vstopnice/tradicionalni-koncert-ob-dnevu-zena-velenje-rdeca-dvorana-1170740/performance.html) , PETROL in POŠTA SLOVENIJE. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svojo še pravi čas.

Besedilo: Rdeča dvorana Velenje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila