.
.

Na valentinovo v Slovenj Gradec po “Objem” ansambla Naveza

  • osebni arhiv ansambla Naveza
OGLAS

V nedeljo, 16. 2. 2020, bo v Športni dvorani Slovenj Gradec, Valentinov koncert ansambla Naveza z gosti in predstavitev njihove nove zgoščenke z naslovom Objem.

Med člani ansambla Naveza so Štajerci in Korošci, kar je zagotovo pravšnja kombinacija za dobro glasbo in odlično zabavo, ki je tudi tokrat v Slovenj Gradcu, kjer je ansambel leta 2017 praznoval jubilejnih 10 let uspešnega delovanja, ne bo manjkalo. V vseh teh letih so člani zasedbe posneli lepo število lastnih viž, izdali pa so že pet glasbenih zgoščenk. Zadnja z naslovom Objem bo predstavljena tudi na njihovem valentinovem koncertu v Športni dvorani Slovenj Gradec.

Navezi ste lahko prisluhnili že na številnih festivalih, kot so Vurberk, Graška Gora poje in igra, Cerkvenjak, Dolenjske Toplice in Odmev z Boča. Veliko pa igrajo tudi na porokah, abrahamih, veselicah in drugih prireditvah, kjer njihov program popestrijo z družabnimi igrami in humorjem.

16. februarja pa vas vabijo v Slovenj Gradec, na nepozaben koncert namenjen vsem generacijam. Tokrat se jim bodo na odru pridružili znani glasbeni gostje, med drugim Modrijani, Slovenski zvoki, Vražji muzikanti, Akordi, Nemir, Spev, Šepet, Maja Oderlap, Aleksander Jež, Darja Gajšek, Klobasekov Pepi.

OGLAS

Poleg omenjenih nastopajočih pa bodo nastopili tudi drugi glasbeniki, ki pa so presenečenje večera, zato nikar ne zamudite velikega valentinovega koncerta ansambla Naveza, s pričetkom ob 18. uri.

Vstopnico si lahko že danes zagotovite v predprodaji na tej povezavi TUKAJ. Zanjo pa boste odšteli 15 evrov.

OGLAS

OGLAS

OGLAS

Dogodki

Trenutno ni dogodkov.

OGLAS

OGLAS
OGLAS