Search
Close this search box.

Na Ravnah se obetata dva čudovita glasbena večera

Na Ravnah na Koroškem boste lahko prepevali v družbi Marka Vozlja in domačinke Ditke.

V Kulturni center Ravne prihajata Marko Vozelj in Mojstri ter Ditka.

Marko Vozelj je bil dolga leta član znane zasedbe Čuki. Danes pa osvaja srca svojih poslušalk in poslušalcev na samostojni glasbeni poti. Na Ravne na Koroškem prihaja s svojo spremljevalno skupino Mojstri. To bo zagotovo večer, ki si ga boste zapomnili.

Marko Vozelj in Mojstri

Koncert Marka Vozlja z Mojstri bo potekal v nedeljo, 11. decembra, ob 19. uri v Kulturnem centru Ravne.

Ditka bo tokrat predstavila svoj 4. album z naslovom “Med nama je angel”,  ki na eni strani nadaljuje dobro poznano vez s pesnikom Ferijem Lainščkom, na drugi strani pa v svoj svet povabi še poezijo drugih priznanih slovenskih pesnikov.

Koncert Ditke bo potekal v četrtek, ob 20. uri v Kulturnem centru Ravne.

Ditka in Feri Lainšček

Vstopnice za oba omenjena koncerta lahko kupite TUKAJ. Na spletni strani KC Ravne pa si lahko rezervirate tudi ostale glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

SEZNAM VSEH KONCERTOV IN PREDSTAV NAJDETE TUKAJ.Na Ravnah na Koroškem boste lahko prepevali v družbi Marka Vozlja in domačinke Ditke.