Search
Close this search box.

Luka Basi na predstavitvi nove pesmi pri Avdiću ostal brez besed

V glasbenem svetu se pogosto odvijajo nepričakovani preobrati. Tokrat je presenečenje pripravil Denis Avdić v svojem jutranjem šovu Denis Avdić Show.

Luka Basi je danes nič hudega sluteč prišel v studio Radia 1, da bi v jutranjem programu predstavil svojo novo uspešnico “Skrito v raju”, ki je dobro znana ljubiteljem slovenske serije Skrito v raju.

Denis Avdić in njegova jutranja ekipa obožujejo presenečenja. Tokrat so pripravili posebno presenečenje tudi za Luko. Najprej so ga povprašali o načrtovanih koncertih in med pogovorom je beseda nanesla tudi na željo speljati koncert v Križankah. Čeprav je imel Luka koncert v Križankah že v načrtu, pa je zamisel zanj bila šele v povojih.

Denis ga je v ta namen presenetil z organizacijo velikega koncerta z gosti, kar je Luko dobesedno pustilo brez besed. Sprva ni mogel verjeti. Ko so mu izročili prvi dve karti za njegov koncert v Križankah, je sklepal, da gre morda za šalo in so jih natisnili sami.

Ko je končno doumel, da koncert zares bo, je bil hvaležen in navdušenja ni mogel skriti.

Na račun so seveda prišli tudi poslušalci, ko jim je zapel svojo uspešnico.

Celoten video si lahko ogledate na povezavi.

Vabljeni torej na Veliki koncert v Križankah, 28. septembra ob 20. uri. Karte so že v prodaji in ob mega popularnosti se zna zgoditi, da bodo hitro razprodane.

Vir: radio1.si

Dogodki

V glasbenem svetu se pogosto odvijajo nepričakovani preobrati. Tokrat je presenečenje pripravil Denis Avdić v svojem jutranjem šovu Denis Avdić Show.