Search
Close this search box.

Koroški ansambel Abuhi izdali novo pesem z res ‘odbitim’ videospotom

Abuhi to leto praznujejo že deseto leto obstoja. V vseh teh letih delovanja, so fantje doživeli marsikaj, odigrali marsikateri "špil", ter navsezadnje osvojili tudi kakšno lovoriko.

Ob 10. obletnici, ko je trenutno praktično nemogoče praznovati kot se za takšno obletnico zagre, so fantje v posluh in ogled poslali nov videospot za skladbo Bi dvabart poštudiro.

Prvič so jo sicer že predstavili par let nazaj na enem izmed festivalov, od takrat pa je počivala in zorela v predalu ter čakala, da jo dajo še v video zapis. Kdo ugotovi, kaj je njena posebnost? 

Ker pa je hkrati pomembno, da je videospot po “abuhovsko odbit”, vam predstavljajo še en izdelek, “odbit kot strela”, izpod rok Kiki-Riki Films, kjer se na tem mestu zahvaljujejo Dobranu Lazniku in Gregi Šteharniku. Glasbo in aranžma je spisal Luka Krof, besedilo pa Mojca Šipek.

Abuhi upamo, da v življenju čim manjkrat dvabart poštudirate, ter da ne boste dvabart študirali, ko bo YouTube predlagal to skladbo med vaše priljubljene. Uživajte ob poslušanju in gledanju novega videospota! Mimogrede: nobena žirafa ni pojedla Tilna,” so še zapisali.

Dogodki