Search
Close this search box.

Koroška zasedba Okej v poletje z novim hitom

Bliža se poletje in z njim tudi nove skladbe slovenskih glasbenih ustvarjalcev. Počivajo ne niti Okejevci, ki so prav danes, 2. junija 2024, izdali nov hit za poletne veselice.

Ena in edina je naslov omenjene skladbe in prepričani smo, da se bo zasidrala v vaša srca.

»Pred časom nas je poklical naš dober prijatelj Boštjan Konečnik, s katerim smo Okejevci v preteklosti že sodelovali in posneli tudi duet. Ko je rekel, da ima skladbo, ki bi bila taprava za nas, nismo dolgo razmišljali in takoj smo bili za stvar. On namreč vedno naredi nekaj posebnega, edinstvenega, odpičenega … Skratka takšni smo tudi mi in zato se tako dobro ujamemo«, pravi njihov frontman in vodja Nejc Kresnik.

Njihovi plani za poletje pa so: »Tako kot vsako leto se neizmerno veselimo prihajajočih poletnih veselic, porok, koncertov in ostalih praznovanj. Malo manj bo časa za oddih, ampak smo veseli da lahko delamo to kar ljubimo. Pravzaprav na odru tako uživamo da dopusta niti ne pogrešamo. Že ko se ob jutranjih urah vozimo iz minulega nastopa domov, se že pogovarjamo kako luštno bo prihodnji vikend« zaključi Nejc.

Spomnimo: Zasedba Okej ali “Okejevci” delujejo že od leta 2011 in v vsem tem času so nanizali ogromno lastnih skladb. Na svojih nastopih izvajajo zabavno in narodno zabavno glasbo, radi pa zapojejo in zaigrajo tudi kakšno dalmatinsko skladbo. Njihova publika zelo dobro ve, da kjer so Okejevci, tam je odlična zabava, saj se vedno znova trudijo razveseljevati vse generacije in na odru dati od sebe “vse” in še več.

Tukaj pa je njihov novi videospot. Vabljeni k ogledu!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Bliža se poletje in z njim tudi nove skladbe slovenskih glasbenih ustvarjalcev. Počivajo ne niti Okejevci, ki so prav danes, 2. junija 2024, izdali nov hit za poletne veselice.