Koroška raperka Nushy z novo skladbo in spotom za povezanost vseh ljudi

Koroška raperka NuShY je izdala skladbo Hollywood To Tokyo, katera je sedaj dobila tudi video podobo.

Skladbo je sooblikovala mednarodna ekipa priznanih ustvarjalcev. Besedilo je spisal ameriški tekstopisec Henry Smith, s katerim je NuShY sodelovala že pri pri dobro sprejetem singlu Benefits, prvič pa je sodelovala z iranskim producentom in pevcem Parhamom Potkijem, ki je podpisal kot avtor glasbe.

INFO:
izvajalka: NUSHY
avtor gladbe: PARHAM POTKI
avtor besedila: HENRY SMITH & NUSHY
avtor videa in fotografij: Aljaž Uršej

Video je skreiral Korošec Aljaž Uršej, ki je poskrbel že za kar nekaj njenih videospotov. Raperka nam pove, da je pri snemanju videa sodelovala “Koroška” ekipa: Neja Jeromel (Otium lepotni studio), Frizerski salon Maša, koordinatorka Klavdija Uršej, v jacuzziju pa so se NuShY pridružile Ana Pusovnik, Melita Jakopec in Nataša Slivniker. Posebne zahvale gredo Hiši Ančki, Boutique Hotel, kjer je bil posnet celoten videospot, še doda NuShY.

Korošica nam še pove, da z ekipo ustvarjalcev že snujejo nov seznam skladb, ki jih bodo predstavili v naslednji sezoni.

“V svetu, ki ga sami prevečkrat po nepotrebnem razbijamo, Hollywood To Tokyo, tako v svojem sporočilu kot nastajanju kliče po povezanosti vseh ljudi in nas povezuje ne glede na narodnost, raso, vero ali karkoli.” pove raperka in zaključi, da je vesela, da ima po vsem svetu prijatelje, ki jih povezuje ustvarjanje.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila