Search
Close this search box.

Koroška je bogatejša za še eden narodnozabavni ansambel, ki sliši na ime Kamot kvintet

Fantje in dekle vam zagotavljajo, da se boste v njihovi družbi imeli vselej odlično. Zagotovo se bo plesalo in pelo.

Predstavljamo vam ansambel Kamot kvintet, ki je novo nastala zasedba. Sestavljajo jo dekle in fantje, ki so v preteklosti že igrali v različnih zasedbah.

Druži jih veselje do domače glasbe, večglasnega petja ter dobro počutje na odru. Veseli jih dejstvo, da razveseljujejo ljudi in širijo dobro voljo. Za njih je namreč značilna preprostost, kar izvemo že iz samega imena njihove zasedbe. Vselej so namreč na »kamot«.

Sama ideja o nastanku nove zasedbe se je porodila že leta 2020. Žal je v to posegla pandemija koronavirusa in vse skupaj precej otežila. A tam kjer je volja, je tudi pot. Bili so trdno odločeni, da poženejo svoje glasbeno kolo na novo in vsaka ovira jim je vlila le še dodatnih moči. Letošnje leto so stopili pred publiko in kot uigrana ekipa razveseljujejo staro in mlado.

Na nastopih igrajo tudi zabavno glasbo. Vedno znova pa poskrbijo za veliko dozo humorja, ki je v teh resnih časih nujno razvedrilo za vsakogar.

Zasedbo sestavljajo: Tine Naveršnik na ritem kitari in vokalu, Martin Mori na harmoniki, klaviaturah in vokalu, Srečko Verboten na baritonu in bas kitari, Zoran Štriker na trobenti in vokalu, Vinko Naveršnik na klarinetu in vokalu ter Andreja Štriker na vokalu.

Ansambel Kamot kvintet

Fantje in dekle so polni delovnega zagona in načrtov za prihodnost, kar nakazuje dejstvo, da bomo v prihodnje za njih zagotovo še veliko slišali.

Vir: Ansambel Kamot kvintet

Dogodki