Search
Close this search box.

Korošec Jure Mlinšek prepeva skupaj z Ansamblom Jureta Zajca “Življenje ni pravljica”

Nekdanji član zasedbe Naveza je že nekaj časa del ansambla Jureta Zajca. Tokrat predstavljajo novo skladbo "Življenje ni pravljica".

Skladbo sta ustvarila izkušena avtorja narodno zabavne glasbe Rok Švab, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma ter avtorica besedila Vera Šolinc.

Izjava Jureta Zajca, vodje in harmonikarja ansambla: “Člani ansambla smo zelo veseli, da vam lahko predstavimo naš nov valček “Življenje ni pravljica” za katerega menimo, da se bo marsikdo našel v njem. Gre za čudovito melodijo in čustveno besedilo, ki govori o tem, da se je potrebno za ljubezen nenehno truditi, se zavedati svojih napak, jih priznati ter graditi in ohranjati pristen in pošten odnos do svoje ljubljene osebe. Za valček smo posneli tudi videospot, katerega si lahko ogledate na našem Youtube kanalu. Upamo, da vam bo naš nov valček všeč in da si boste z njim lahko polepšali svoj vsakdan. Imejte se radi!”

Ansamblu se je decembra 2022 pridružil pevec Jure Mlinšek, nekdanji član ansambla Naveza. Korošec se je dobro vključil v nov ansambel, ki je danes že uigrana ekipa.

Vabljeni k poslušanju nove skladbe in k ogledu videospota:

Dogodki

Nekdanji član zasedbe Naveza je že nekaj časa del ansambla Jureta Zajca. Tokrat predstavljajo novo skladbo "Življenje ni pravljica".