Ivan Razbornik je pred kratkim izdal novo pesem v video obliki “Familiya”

Velenjsko koroški umetnik predstavlja novo pesem s pomenljivim besedilom in sporočilom. Vabljeni k poslušanju.

Ivan Razbornik, bolje poznan pod raperskim imenom Ivč, velenjsko koroškega umetnika, ki je pred kratkim pod okriljem društva Dnevna soba studio izdal novo pesem v video obliki za skladbo z naslovom FAMILIYA. 

Pesem prestavlja segmente današnje problematike skozi različne generacije, povzete vse v eni zgodbi. S podrobno spiljenimi rimami odseva kot zrcalo sistema življenj nekaterih družin današnjega časa, ki se soočajo z raznoraznimi problemi, ki jih prinaša sistem.

Vse skupaj pa je pesnik v sodelovanju z Ring studio zapakiral v video obliki tudi s podnapisi. S tem komadom pesnik najavlja začetek izida prihajajočega novega albuma, ki naj bi luč sveta ugledal še letos. 

Ivč se z glasbo ukvarja že od malih nog. Obiskoval je glasbeno šolo Frana Koruna Koželjskega v Velenju, kjer je igral klavirsko harmoniko, kasneje pa je prevzel vlogo bobnarja v rock bendu Samsara. Pot ga je nato ponesla v hip hop vode, kjer trenutno z osem člansko ekipo ustvarja glasbo. V prostem času rad piše besedila, igra kitaro, dela instrumentale in repa. Po poklicu je organizator poslovanj v gostinstvu in turizmu in je zaposlen kot barista v mestni kavarni Šoštanj

Vabljeni k ogledu videa in poslušanju nove skladbe.

Vir: Marko Marin