Gašper Rifelj izdal novo pesem – Čakaj me

Po aktivni pomladi, kjer je slovensko televizijsko občinstvo navduševal v oddaji Zvezde plešejo in priplesal vse do finala, preko jeseni, kjer gledališko občinstvo v vlogi leva navdušuje v pustolovskem muzikalu Madagaskar, Gašper Rifelj tokrat izdaja svoj zimski »single«, novo pesem z naslovom Čakaj me.

»Čakaj me ni klasična balada, ampak je pesem, ki je enostavno primerna za ta decembrski čas. Prijatelji, toplina, vračanje domov … vse to so občutki, ki so decembra poudarjeni in leto sem želel zaključiti s pesmijo, ki bi opisala vse to. Petru Novljanu je uspel odličen tekst in mislim, da nam je z ekipo ratala zelo lepa pesem, ki upam, da bo všeč tudi poslušalcem,« je Gašper pokomentiral pesem in ustvarjanje.

Na snemanje videa je Gašper povabil svoje soigralce iz zelo uspešnega pustolovskega muzikala, Madagaskar, kjer je trenutno aktiven v glavni vlogi. V videu so se mu pridružili: Maša Vajda, Nejc Simšič, Irena Yebulah Tiran, Leticia Slapnik Yebulah, Jan Bučar, Neža Strenčan, Nina Lazar in Srdjan Milovanović

Pozitivna, nasmejana in vedno energična ekipa Madagaskarja je svoje igralsko delo opravila odlično, simpatična Maša Vajda pa v videu briljira kot Gašperjeva partnerica.

Glasba: Marko Hrvatin/Gašper Rifelj. Besedilo: Peter Novljan. Aranžma: Damjan Pančur; Pancho glasbena produkcija. Produkcija: Pancho glasbena produkcija. Video produkcija + DOP: MaKo studio (www.mako-studio.si. Kamera: Zoran Abram, Matjaž Kosmač. Režija: Matjaž Kosmač. Stajling: David Hojnik (DH fashion). Maska, pričeska: Nina Jordanovski

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja