Search
Close this search box.

GAME OVER – ena izmed najpopularnejših fantovskih zasedb pri nas se vrača

Tokrat so moči združil z mladim glasbenikom Markom Zebro in nastala je božična priredba njihove uspešnice Ob tebi.

Kdo ne pozna uspešnic kot so: Ubila si del mene, Igra za dva, Ob tebi in še mnogih drugih? Fantje iz skupine Game Over so pred 20 leti obnoreli slovensko javnost in se za vedno zapisali v zgodovino slovenske pop glasbe. Sedaj pravijo, da je čas, da ponovno začnejo z glasbenim ustvarjanjem. Skupaj s priljubljenim mladim pevcem Markom Zebro v svet pošiljajo božično priredbo pesmi Ob tebi.


Mark Zebra pravi: »Danes sem izdal videospot skupaj s svojimi glasbenimi idoli iz otroštva, zame je to potrditev, da nekaj delam prav. Če bi mi kot malemu fantu povedali, da bom nekoč pel skupaj s skupino GAME OVER, bi verjetno mislil, da ste malo nori (smeh).« Steffanio in Mark sta se spoznala letos poleti, čisto po naključju. Skupaj sta nato izdala poletno uspešnico BORA, BORA in tako je kmalu nastalo iskreno prijateljstvo. Tudi z Dennisom in Markom so se takoj ujeli. Energije so stekle in danes Mark pravi, da je njihov četrti izgubljen član, le da se je rodil nekaj let prepozno.

Zasedba Game Over o Marku pravijo: »Mark je izvajalec, ki v zadnjih nekaj letih s svojim glasom boža ženska srca, zato smo se dogovorili, da skupaj nekaj ustvarimo. Naše energije in vokali so se več kot odlično ujeli in tako je nastala božična verzija pesmi OB TEBI, na katero smo zelo ponosni.«

Dennis, Mark in Steffanio so člani skupine GAME OVER, ki sedaj deluje pod novim imenom “NEW GAME OVER.”  Nostalgija je tista, ki ljudi povezuje in prav zato so se odločili, da sedaj izdajo videospot za pesem OB TEBI. Videospot za to pesem namreč ni bil nikoli posnet in tega jim je bilo, kot pravijo vedno žal. Vedno znova se razveselijo vsakega novega projekta in nastopa, to je njihovo poslanstvo in to delajo s srcem. Pripravljajo kar nekaj novih stvari, ki pa jih zaenkrat še ovijajo v tančico skrivnosti. Veselijo se vsega kar je pred njimi. 

Vir: Kiara Haas, PR bajta

Dogodki

Tokrat so moči združil z mladim glasbenikom Markom Zebro in nastala je božična priredba njihove uspešnice Ob tebi.