Fredi Miler v novi skupini: COME BACK BAND! (FOTO in VIDEO)

Fredi Miler je nazaj! Z novo skupino, novo skladbo in kmalu tudi novim videospotom.

Snemanje videospota za pesem “Rad zavrtel bi tisti čas nazaj je potekalo na Koroškem, skupina pa naj bi ga javnosti predstavila v mesecu novembru.

“Z odlično ekipo smo snemali cel dan, bilo je naporno, saj smo imeli tri različne lokacije … ‘različne poze’ (smeh). Čeprav nas je vreme malo zabavalo, smo se prav tako znašli in zadevo izpeljali do konca. Za COME BACK BAND je to prvo skupno snemanje, prva pesem. Čeprav je ta pesem bolj počasna, obljubljamo, da bodo tudi hitrejše, pri katerih se boste lahko zavrteli na plesišču.” je s svežim ustvarjalnim zagonom dejal Fredi Miler. [aiovg_video id=102133]

OPIS BANDA:
Na klaviaturah je širni Sloveniji dobro znan in s svojimi nastopi nepogrešljiv na vseh pravih zabavah:
FREDI MILER.
Z njim sta še dva,opremljena s polnimi nahrbtniki dolgoletnih izkušenj ,nabranih na najbolj zahtevnih odrih:
DUŠAN ŠKRUBEJ – solo kitara, vokal
BORIS ŠKRUBEJ – vokal, kitara.

V tej novi skladbi se vsi člani banda vračajo v otroška leta. Spominjajo se svojih nežnih otroških dni preživetih v družbi svojih mam z razlago, da pogosto začnemo razmišljati šele takrat, ko je že prepozno. Vsi bi se hoteli veliko več družiti s starši, biti večja podpora, pokazati ljubezen … ampak danes si lahko tega samo še želijo in govorijo: “Danes bi srčno rad zavrtel čas nazaj in pobožal mamino dlan …

“Vsak se kdaj sreča s samim s seboj v razmišljanju in včasih se zalotimo ob že tolikokrat izrečenih besedah, ‘ko bi le lahko čas zavrtel nazaj’ …” je svoje dodal še Fredi.

Člani banda se s prvo skupno skladbo vračajo v brezskrbne otroške dni.

Tudi kot skupina razmišljajo enotno in vse bralce Koroških novic nagovarjajo z globoko, a pomenljivo zaključno mislijo:

“Bodimo hvaležni za starše, četudi jih ni ob nas, so le oni tisti, ki so nam dali življenje, nas usmerjali, vzgajali in vodili po pravi poti. Ne pozabite, starši vas čakajo, zato jim ne pozabite nameniti kakšen, četudi kratek obisk, pogovor, objem ali pa samo pobožajte njihovo dlan….to je ena in edina čista ljubezen …”

Dogodki