Search
Close this search box.

VIDEO: Eva Boto z novo pesmijo in videospotom “Kjer najbolj gori”

Eva Boto je leto 2024 začela prav z različico svoje nove pesmi in spota, ki jo je izšel v soboto. Sporočilo pesmi? UPANJE!

Slovenska glasbenica Eva Boto je te dni na spletu premierno predstavila svojo novo pesem “Kjer najbolj gori”.

Eva Boto je za pesem “Kjer najbolj gori” pripravila tudi čudovit videospot, ki je na omrežju YouTube do danes dosegel že več deset tisoč ogledov, pohvale pa dežujejo iz vseh koncev Slovenije.

Glasbo za novo pesem je napisala kar Eva Boto, pod avtorja besedila se podpisuje Tomislav Jovanović – Tokac. Za aranžma in produkcijo je poskrbel Martin Štibernik. V videospotu je vlogo glavnega igralca upodobil Jure Rajšp, reševalce pa so igrali Matija ŠilcGregor Trebovc in Rok Grešovnik.

Glavna protagoinstka Evinega spota je 7-letna Cuba, ki je sicer profesionalna reševalka. Govora je seveda o psu, ki v videospotu odigra ključno vlogo združevanja odnosa med človekom in živaljo.

Mnogi sprašujejo, če je dejanski lastnik psa glavni igralec, odlični Jure Rajšp, vendar to ne drži. Jure je Cubo spoznal prav na začetku snemanja in nikoli ni verjel, kako se lahko človek in pes ujameta, če med sabo začutita prave vibracije. Večino kadrov je bilo posnetih kar spontano, med igro in spoznavanjem dveh akterjev.

Velika zasluga, da spot izpade tako kot ga potrebuje, gre ekipi Zdravstvenega doma Piran, posebej reševalcem Matiji Šilcu, Gregorju Trebovcu in Roku Grešovniku , ki v spotu »poskrbijo« za hudo ranjenega glavnega igralca. Odličen kader je režiser Predrag Rajčić – Perica uspel ujeti kar pred in v novem lucijskem Zdravstvenem domu, kamor so ranjenca tudi pripeljali, ga oskrbeli in »operirali«,” je še sporočila Evo Boto.

Vir: Eva Boto Official