Dravograjski sekstet z gosti navdušil množico obiskovalcev (FOTO)

  • Katja Golob

Leto je naokrog in v Dravogradu je ponovno potekalo že tradicionalno ‘vandranje’. Prireditev v organizaciji Dravograjskega seksteta je v dravograjski športni dvorani Špic D, v soboto, 30. novembra, navdušila množico obiskovalcev.

Obiskovalci so lahko tudi tokrat prisluhnili koroškim ljudskim pesmim, priredbam slovenskih in tujih popevk ter najlepšim dalmatinskim pesmim, ki so jim tokrat, na pobudo svojih oboževalcev, posvetili še več pozornosti. Z Dravograjskim sekstetom so ‘vandrali’ tudi imenitni gostje: Milan Kamnik, Helena Buhvald in Jasmina.

Koncerta se je med drugim udeležil tudi podžupan Občine Dravograd, Tone Preksavec, ki je po prireditvi na Facebook profilu zapisal: »Hvala za prečudovit glasbeni večer. Lahko samo ponovim moje lanske besede: “Polna dvorana je zagotovilo, da na teh vaših glasbenih vandranjih ne boste nikoli sami.” Hvala vam!«

Člani seksteta pa so se po koncertu z naslednjimi besedami zahvalili vsem oboževalcem in gostom, ki so “vandrali” skupaj z njimi. “Dragi naši zvesti poslušalci … Iskrena hvala vsem in vsakemu posebej, da ste nas zopet v tako lepem številu pospremili na Vandranjih. Tudi z vašo pomočjo je bil včerajšnji večer pravljica … Hvala.”

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila