Do konca leta še pester nabor jazzovskih večerov na Ravnah

Do konca leta nas čaka še pester nabor tako vokalnih kot instrumentalnih poslastic v okviru Jazza Ravne.

Leto se bliža koncu, a brez skrbi, do takrat nas na Ravnah na Koroškem čaka še pester nabor glasbenih jazz poslastic, ki ne bodo pustile ravnodušnega nobenega glasbenega sladokusca.

Jazz Ravne v okviru abonmaja in ostalih dogodkov, v katerih sodelujejo, pripravljajo še nekaj dogodkov, ki se bodo zvrstili v novembru in decembru. Prvi nas čaka že jutri, 16. novembra 2023, ko bo ob 20. uri v KMKC Kompleks v okviru projekta Koroška, kdo si? nastopil Lina Rahne Kvartet.

Naslednji četrtek, 23. novembra 2023, bo ob 20. uri, prav tako v KMKC Kompleks nastopila zasedba Önder, koncert pa je del programa Footprints, ki ga podpirala Ustvarjalna Evropa ter koncertnega cikla Sogodbe, v organizaciji Zavoda Druga godba.

Že 5. decembra 2023 pa nas bo očarala Nina Virant – VIRA, ki bo ob 20. uri v KMKC Kompleks poskrbela za čaroben, vokalni večer, poln mističnosti in srčnosti.

Leto pa bodo s koncertom Jazzno 2024 z Maja Manilla triom zaključili 14. decembra 2023, prav tako ob 20. uri, v KMKC Kompleks, ki vas bodo prepričali s svojo mešanico jazza, R’n’B-ja, soula, popa in gospla.

Do konca leta nas čakajo še trije vokalni in en instrumentalni večer, kjer bodo gostujoči umetniki poslušalce razvajali vsak s svojim stilom in prefinjenim glasbenim ustvarjanjem.

Več informacij o dogodkih pa boste našli TUKAJ.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments