Črnjan Urh Štifter predstavlja svoj prvi videospot

Črnjan Urh Štifter je za pesem Vincenzo's posnel prvi videospot.

Urh je ob tem dejal, da je to njegov prvenec. “Priredbo skladbe, ki so jo posneli v Glasbeni produkciji LUGTON Bojan Lugarič, je napisal Günter Amann, videospot pa smo z ekipo posneli ob Velenjskem jezeru. Spot je tudi bolj poletno obarvan, tako da bo pravšnji za te jesenke dni,” je še povedal Urh.

Videospot je sicer nastal v sodelovanju z video produkcijo RoxPro Production, ki jo vodi Rok Maver, sicer znan kot basist hrvaške skupine Tarapana Band. Za masko je poskrbela odlična slovenska pevka Lara Voler. Kot glavni igralec pa v videospotu nastopa vrhunski slovenski glasbenik Dejan Krajnc.

VIDEO: Nov video spot mladega harmonikarja iz Črne na Koroškem, Urha Štifterja.

“Poskrbeli pa smo tudi za to, da bo v spotu na svoj račun prišel moški del občinstva. K sodelovanju smo namreč povabili plesalke Plesnega vala, ki so poskrbele, da je bilo ozračje še bolj vroče,” je še omenil Urh in dodal, da sta za ritem v videospotu zaslužna Aljaž Goličnik in Nace Grudnik, oba člana priznanega slovenskega ansambla Šepet.

“Ob izdaji videospota bi se rad zahvalil Robertu Goličniku za vso organizacijo in pomoč pri izvedbi, Golf In Caffe Romani Ograjšek za vso pomoč, Francu Firštu za izposojo starodobnika in vsem ostalim,” je pogovor sklenil perspektiven harmonikar.

Pri tem naj še omenimo, da Urha na njegovi glasbeni poti že od vsega začetka spremljata očim Denis in mama Darja, saj je le sedemnajst dni po svojem rojstvu izgubil očeta. V glasbi in na harmoniki pa ga že 12 let vodi mentor Robert Goličnik. Poleg harmonike v GŠ Goličnik obiskuje tudi solopetje pri Romani Cafuta in klaviature pri Borisu Jelenku, tako da je njegov vsak dan obarvan z glasbo. Sam zelo rad reče, da se je z glasbo okužil, saj ga ta spremlja že od malih nog, strast do nje pa, kot je dejal, z leti samo še raste.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun