Člani Riff Band-a presenetili s posebnim projektom (VIDEO)

Člani Riff Band-a tudi v času, ko se ne smemo družiti in moramo ostajati doma, ne počivajo. Tokrat so nas presenetili z domiselnim projektom.

Valerija Tominc iz Riff Band-a nam je sporočila: “Najprej hvala, da nas v teh časih tako vestno o vsem obveščate in kljub nastali situaciji še vedno tako odlično opravljate svoje delo. Da pa ne bodo vse novice tako črnoglede, vam bi radi koroški glasbeniki poslali posnetek za malo lepši dan.”

Povedala je še, da četudi so glasba v živo, kulturne prireditve in koncerti v tem času zamrli, člani njihovega banda še naprej vztrajajo, četudi zgolj na daljavo.

Dokaz za to je ta mini projekt, ki je nastal:


“Zaradi epidemije koronavirusa smo bili člani Riff Band-a primorani ostati doma in za nekaj časa pozabiti na glasbeno/ustvarjalno druženje oz. vsaj tako smo mislili Nastal pa je tale projekt, ki ga pošiljamo v svet, da vam z glasbo vsaj malo polepšamo dan in narišemo nasmeh na obraz. Vsak od nas je doma imel samo telefon, na katerega se je posnel. Ko smo posnetke združili, pa smo videli kako malo je potrebno, da iz preprostih stvari nastane čarovnija. Čeprav fizično nismo skupaj, pa skupaj gotovo zmoremo! Glasba nima omejitev, prepusti se ji tudi ti in: ostani doma.” so zapisali pod objavljenim videoposnetkom.

Preberite še: Na Prevaljah člani zasedbe Riff band pričarali praznično obarvan večer in poskrbeli za nepozabno vzdušje (FOTO)