Ansambel Zeme predstavlja nov videospot (VIDEO)

Ansambel Zeme je za konec leta 2021 posnel nov videospot, za ljubezensko pesem, ki bo zagotovo pogrela tudi vaše srce. Pesem, ki nosi naslov V ljubezni ni meja, vas bo spomnila, da ljubezen resnično premika meje, ob tem poudarjajo člani zasedbe, ki že komaj čakajo, da jo bodo lahko zaigrali tudi na kakšnem koncertu v živo.

V času, ko so glasbeniki okrnjeni z nastopi, se nam je zdelo smiselno, da posnamemo videospot za pesem V ljubezni ni meja, ki je tudi na našem novem CD-ju. Snemali smo seveda na Koroškem, v sodelovanju z Andrejem Pratnemerjem, Denisom Vengustom ter televizijo Golica,” je za Koroške Novice dejala Danijela, pevka ansambla Zeme.

“Lepo, hudomušno skladbo je spesnil naš glasbeni guru, Bojan Zeme, besedilo je prispevala Suzana Potrč Pointinger. Ambient smo izbrali kar pri našem dobrem prijatelju, Lojzu Lipovniku, na turistični kmetiji Lipovnik. Za prijetno vzdušje in pogostitev se mu prav lepo zahvaljujemo, tudi ekipi za enkratno vzdušje,” je pojasnila priljubljena pevka, ki je hkrati tudi Bojanova žena.

Vsem ljubiteljem naše glasbe želimo prijetno poslušanje in gledanje. V letu 2022 pa veliko zdravja, dobre glasbe, veselic in koncertov, kjer se bomo lahko zopet v živo srečali,” še sporočajo iz ansambla Zeme.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije