Ansambel Vez predstavil novo skladbo in prvi videospot

Fantje iz ansambla Vez so izdali novo skladbo z naslovom Očka praznuje, zanjo so pa posneli tudi videospot, ki je njihov prvi. Premierno so ga predstavili v ponedeljek.

Skladbo in videospot Očka praznuje si lahko ogledate spodaj:

Glasba: Erik Oder
Besedilo: Erik Oder
Aranžma: Matej Turinek
Avdio produkcija: Bojan Lugarič, studio Lugoton
Video produkcija: VIDEOMZ (https://www.videomz.si)
Režija: Matic Nikolavčič
Scenarij: Ana Šket
Kamera: Matic Nikolavčič
Kamera asistent: Žiga Miklič
Montaža & Color grading: Matic Nikolavčič
Zahvala: ŠRD Dovže in vsem sodelujočim v videospotu.

OČKA PRAZNUJE ( E. Oder / E. Oder / M. Turinek )

Se leto okoli je spet obrnilo, prek zime, pomladi v poletje skočilo, odpirajo vrtnice žametni cvet, in družba prijetna se zbrala je spet. V hiši je naši zdaj zopet veselo, tukaj se danes bo pilo in pelo, očku naj danes zdravica velja, saj danes okrogli svoj praznik ima.

Ref: Danes pa naš dom kot sonce žari, očka naš danes svoj praznik slavi, želimo mu srečnih mnogo še let, zdaj dvignimo čaše, nazdravimo spet.

Hvala za dom ti, ljubezen, toplino, kar storil si zame, za celo družino, si z nežno roko me pobožati znal, v naročjem me svojem rad pestoval. Na poti življenja si nam smerokaz, dva dobra sinova najboljši dokaz, že trojica vnučkov krog tebe čeblja, dedek predragi se z nami igra.

Ref: Danes pa naš dom…

Ansambel Vez prihaja iz našega konca, natančneje iz Slovenj Gradca. Ansambel sestavljajo: Erik Oder (vokal, harmonika), Mitja Medved (vokal, ritem kitara), Florijan Ladinik (vokal, bas kitara, bariton), Urban Jezernik (vokal). Trije člani ansambla obiskujejo fakultete, in sicer Erik obiskuje Fakulteto za elektrotehniko, Mitja Fakulteto za strojništvo in Urban Fakulteto za multimedijo, njihov najmlajši član Florijan, pa obiskuje Srednjo šolo Ravne smer Strojni tehnik.

Naj omenimo, da se bodo fantje naslednje leto predstavili na festivalu narodno-zabavne glasbe Vurberk. Kdo vse bo še nastopil na festivalu in kaj so nam ob tem zaupali Korošci pa preberite tukaj.