Search
Close this search box.

Ansambel Šepet praznuje deset let in ob tem predstavlja projekt od “Koroške do Gorenjske”

V okviru projekta od Koroške do Gorenjske, predstavljajo kot prvo skladbo "Na pavre" legendarnih Štirih kovačev in Franc ter Hermina Šegovc sta navdušena, kaj pravite vi? Še na mnoga leta kličemo Šepetovcem!

Letos je za ansambel ŠEPET posebno leto, saj praznujejo deseto obletnico delovanja. V tem obdobju so posneli številne skladbe, nekatere med njimi pa so postale že prave uspešnice.

Nikoli se niso ozirali naokoli, saj so si želeli biti drugačni in na nek način jim z njihovo energijo, predvsem pa nespremenjeno zasedbo to tudi uspeva. Med številnimi sledilci in ljubitelji njihove glasbe so ustvarili odlično energijo, saj so z njimi povsod in nastopi so prav zaradi njih nepozabni. Hvaležni so vsem za vso podporo!

Pred desetimi leti so začeli s priredbami, kar jih je močno zaznamovalo in praznovanje 10. obletnice pričenjajo prav tako, saj so preoblekli kar tri znane slovenske polke in skupni projekt poimenovali “OD KOROŠKE DO GORENJSKE.”

Kot prvo skladbo projekta začenjajo na Koroškem, kjer je pred mnogimi leti nastala skladba NA PAVRE legendarnih ŠTIRIH KOVAČEV. Njihovo idejo, da skladbo preoblečejo v svojem stilu, sta Hermina in Franc Šegovc z navdušenjem sprejela in zelo pohvalila izdelek.

Ker pa so Šepetovci znani po tem, da vsaka skladba dobi tudi video podobo, so za vse tri skladbe posneli videospote. Ob tej priložnosti se zahvaljujejo kmetiji Meh – Ostrovršnik / Morn iz Gaberk pri Šoštanju, kjer so posneli čudovite kadre za videospot, Franci Firštu in podjetju Firšt d.o.o..

Šepetovcem želimo še na mnoga leta uspešnega ustvarjanja tudi iz našega uredništva ter vas vabimo k ogledu novega videospota.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments