Znane so podrobnosti včerajšnje prometne nesreče v Spodnjem Doliču

S PU Celje so danes sporočili vzrok včerajšnje prometne nesreče, ki se je pripetila na območju občine Mislinja.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 264 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje.

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in dvanajstih z materialno škodo.

Nekaj čez 5. uro zjutraj sta se v prometni nesreči v Spodnjem Doliču poškodovali dve osebi. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je zaradi izsiljevanja prednosti trčila v voznika osebnega vozila. Oba voznika sta se v trčenju lažje poškodovala.

Okoli 16. ure so policisti v Dolu pod Gojko obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik kros motorja. Slednji se je v trčenju lažje poškodoval. Okoliščine prometne nesreče še preverjajo.

Nekaj pred 17. uro so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali še v Žalcu, kjer je voznica osebnega vozila izsilila prednost kolesarju in trčila vanj. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.

Dogodki