Search
Close this search box.

Znane so podrobnosti tragične nesreče, v kateri je življenje izgubil 66-letni voznik

Včeraj zvečer je na območju Dravograda prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega avtomobila, o čemer smo že poročali. Danes pa so policisti sporočili podrobnosti tragičnega dogodka.

Sinoči, nekaj čez 19. uro, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti Dravograd – Slovenj Gradec, na območju naselja Meža v Dravogradu, so danes sporočili s PU Celje.

66-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Črneč proti Otiškemu Vrhu, je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal s ceste, trčil v drevo in umrl na kraju nesreče, so pojasnili na PU Celje. Na straneh Uprave RS za zaščito in reševanje med tem navajajo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi zastoja srca zapeljal s ceste in trčil v drevo. Gasilci KGZ Ravne so zavarovali kraj nesreče, osebo prenesli do reševalnega vozila in osvetljevali kraj dogodka. Voznik je kljub reanimaciji umrl.

To je letošnja dvaindvajseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Letos so slovenske ceste terjale 114 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 80 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.