Znane podrobnosti prometne nesreče s smrtnim izidom dveh motoristov

Potem, ko je Policijska uprava Celje predvčerajšnjim sporočila prve znane okoliščine tragične prometne nesreče na regionalni cesti pri Slovenskih Konjicah, zdaj poročanje nadaljuje s svežimi ugotovitvami.
Prometna nesreča, policija

Kot smo že pisali in si lahko preberete TUKAJ, sta v petek, 19. 10. 2019, nekaj minut pred poldnevom v hudi prometni nesreči v Stranicah, v kateri so bili udeleženi trije vozniki motornih koles in voznik osebnega vozila, na kraju umrla dva motorista.

74-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Policijske postaje Slovenske Konjice, ki je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno, v  koloni, vozilo osem motoristov. Voznik osebnega vozila je trčil v prednji del motornega kolesa, ki ga je vozil 62-letni voznik doma z območja Kranja. Le ta je poškodbam na kraju podlegel. V vozilo 74-letnika sta nato trčila še motorista stara 61 in 69 let. 61-letni motorist je na kraju nesreče umrl. 69-letni voznik motornega kolesa se je v trčenju lažje poškodoval. Lažje se je v prometni nesreči poškodoval tudi 74-letni voznik osebnega vozila.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta na tem odseku tri ure zaprta za ves promet.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.