Življenje 44-letnice zaradi hudih opeklin ogroženo, okoliščine dogodka uradno še niso znane

Policisti obravnavajo primer hudih opeklin 44-letnice iz občine Grosuplje, ki jo je v sredo zvečer na dvorišču poškodovano našel sin. V bolnišnici se bori za življenje, kako se je poškodovala, pa uradno še ni znano. Policisti preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja. Po poročanju medijev pa naj bi jo partner polil z bencinom in zažgal.
policija

Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževič je za STA pojasnil, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, še vedno pa tudi iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.

Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost, je opozoril Tomaževič.

Po njegovih besedah je zaenkrat znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja.

Po poročanju nekaterih medijev pa naj bi moški z bencinom polil svojo partnerico in jo zažgal. Kot piše spletni portal MMC, naj bi domnevni storilec partnerico zažgal v avtomobilu, takoj ko je prišla iz službe.

Storilec naj bi po navedbah portala s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Policisti ga iščejo na širšem območju Grosuplja.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.