FOTO: Zaradi posledic sobotne nesreče umrla motoristka

FOTO: Sebastjan Apačnik

Zaradi posledic sobotne prometne nesreče v Šentjanžu pri Dravogradu, je danes umrla 49-letna voznica motornega kolesa.

FOTO: Sebastjan Apačnik

Iz PU Celje so sporočili, da so bili v dopoldanskih urah obveščeni, da je zaradi posledic sobotne prometne nesreče, v slovenjgraški bolnišnici umrla 49-letna voznica motornega kolesa, ki je bila inštruktorica vožnje na eni izmed Avto šol v Ravnah na Koroškem.

Prometna nesreča se je zgodila v soboto, 21. marca 2014, ob 16.50 uri, pri Avtohiši Koroška, v Šentjanžu pri Dravogradu. V prometni nesreči sta bila udeležena 49-letna voznica motornega kolesa in 39-letni voznik osebnega avtomobila. Motoristka, ki je vozila po glavni cesti iz smeri Slovenj Gradca proti Dravogradu je pri nepravilnem prehitevanju vozila, ki je vozilo pred njo, trčila v nasproti vozeč osebni avto.

Posledice trčenja so bile tako hude, da je motoristka danes v bolnišnici poškodbam podlegla.

To je letošnja tretja žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/prometnamotor2014″ title=”Galerija slik”]

FOTO: Sebastjan Apačnik

Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče, pa iz PU Celje pozivajo morebitne očividce in voznika prehitevanega vozila, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se oglasijo na najbližjo policijsko postajo. 

Ob začetku nove motoristične sezone vse voznike motornih koles opozarjamo, naj se zavedajo, da veljajo za ene izmed najbolj ranljivih udeležencev v cestnem prometu, zato naj  bodo pri vožnji še posebej previdni. Vse ostale udeležence cestnega prometa  pa ob tej priložnosti opozarjamo, naj bodo v času motoristične  in kolesarke sezone  še posebej pozorni na voznike enoslednih vozil.  

VIR: Milena Trbulin, PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.