Zaradi posledic prometne nesreče v Paki pri Velenju umrla sopotnica

FOTO: PGD Slovenj Gradec

O tem, da se je v paki pri Velenju pred tedni zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih šest oseb, smo že poročali TUKAJ. Zdaj pa so s PU Celje sporočili, da je zaradi posledic nesreče ena oseba umrla.

Naj spomnimo, da je 50-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenj Gradca, vozil osebni avtomobil iz smeri Doliča proti Velenju. Izven naselja Paka je iz neznanega vzroka zapeljal  na nasprotno smerno vozišče in silovito čelno trčil v osebno vozilo s katerim je nasproti pravilno pripeljala 44-letna voznica, doma z območja Ribnice.

FOTO: PGD Slovenj Gradec

Oba voznika sta se v trčenju hudo poškodovala. Posebej hudo je bila poškodovana 79-letna sopotnica, ki je v povzročiteljevem vozilu sedela spredaj. 13-letna sopotnica, ki je sedela zadaj se je v trčenju lažje poškodovala. Hudo poškodovana sta tudi oba sopotnika iz vozničinega vozila, 33-letni moški in 30-letna ženska.

Danes, 25. 9. 2019, pa so v zvezi s prometno nesrečo, ki se je zgodila 7.9.2019 v Paki pri Velenju, s PU Celje sporočili, da je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec za posledicami prometne nesreče umrla udeleženka, ki je bila potnica v osebnem vozilu povzročitelja.

Iskreno sožalje družini in svojcem.

Vir: PU Celje.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije