Z nožem grozil zaposlenim na bencinskem servisu

Policisti so ponoči obravnavali 56-letnika iz Sežane, ki je na bencinskem servisu Fernetiči-jug pod vplivom alkohola grozil zaposlenim, ker mu niso hoteli prodati alkoholnih pijač. Med drugim je potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico. Kasneje so ga policisti neodzivnega izsledili v avtomobilu, od koder so ga prepeljali v bolnišnico.
policija

Moški je na bencinski servis vstopil okoli 4. ure, po tem, ko so mu zavrnili prodajo alkohola, je začel odpirati razne čokolade, nato pa je s pijačo polil tipkovnico na prodajnem mestu. V naslednjem trenutku je potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico, zatem pa zapustil kraj, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Policisti so moškega izsledili neodzivnega v osebnem avtomobilu na bencinskem servisu Fernetiči-sever. Na kraj so takoj prišli reševalci, ki so ga hospitalizirali.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 56-letni moški iz Sežane prišel na servis v družbi še enega moškega, ki je tudi vozil osebni avto. Najprej je poškodoval vitrino, v kateri so bili reklamni prodajni artikli – noži ter vzel večji nož, ki ga je kasneje tudi uporabil.

Zoper Sežančana sledi hitri postopek zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru ter kazenska ovadba, so še zapisali na policiji.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.