Vuzenica: Voznik štirikolesnika utrpel lažje telesne poškodbe

Kot smo že poročali, je včeraj ob 18.37 v naselju Dravče, na območju občine Vuzenica, štirikolesnik zapeljal s cestišča in se prevrnil. S PU Celje pa so danes sporočili, da je voznik utrpel lahke telesne poškodbe.

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o dveh prometnih nesrečah, v katerih sta bila udeležena voznika štirikolesnikov, ki sta se lažje poškodovala. Prva se je zgodila v Žegru, na območju Policijske postaje Šentjur, druga pa v Dravčah, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so danes sporočili s PU Celje.

Gasilci PGD Radlje ob Dravi so zavarovali kraj dogodka, štirikolesnik postavili nazaj na cestišče ter nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovane osebe. Reševalci ZRCK so poškodovano osebo prepeljali v UKC Maribor, piše Uprava RS za zaščito in reševanje.

Sicer pa so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje v zadnjih 24. urah prejeli 300 klicev občanov. 87 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.