Search
Close this search box.

V Zgornjem Doliču včeraj zagorel avtobus

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 239 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat. S področja kriminalitete izpostavljajo vlom in požar.

Včeraj dopoldne so bili policisti obveščeni, da je v Zgornjem Doliču zagorel avtobus, na katerem ni bilo potnikov. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi pregretja električnih vodnikov. Voznik v požaru ni bil poškodovan. Ogenj je na vozilu povzročil manjšo materialno škodo.

Do prihoda gasilcev je voznik z ročnim gasilnim aparatom požar omejil, potniki pa so se nepoškodovani umaknili na varno.

Posredovali so gasilci PGD Dolič Štentflorjan, ki so zavarovali mesto nesreče, pregledali vozilo, odklopili akumolator ter poškodovano vozilo odstranili s ceste.

Vir: PU Celje

Dogodki