FOTO: Trčenje je bilo za 25-letnika usodno

V ponedeljek, nekaj pred 17. uro se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 25-letni voznik osebnega vozila doma iz okolice Slovenj Gradca.

66f461a82eb04828d9f9f9abb89cb004

Iz PU Celje so sporočili, da se je nesreča zgodila nekaj pred 17. uro, v Sv. Boštjanu pri Dravogradu. V trčenju osebnega in tovornega vozila je umrl voznik osebnega vozila. 

25-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Upravne enote Slovenj Gradec, je vozil iz smeri Dravograda proti Mariboru. Ko je pripeljal v dolg pregledni, desni ovinek, je zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovorno vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 38-letni avstrijski državljan. V silovitem čelnem trčenju se je 25-letni voznik osebnega vozila tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

Zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, je bila cesta za ves promet dobri dve uri in pol zaprta, še dobri dve uri in pol pa je promet na tem območju potekal izmenično enosmerno, je še zapisala tiskovna predstavnica PU Celje, Milena Trbulin.

To je letos druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/bostjannesreca” title=”Galerija slik”]

FOTO: Sebastjan Apačnik

FOTO: PGD Radlje ob Dravi

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.