V sredini tragični nesreči življenje izgubila 81-letna sopotnica. Poškodovanih več osebe, med njimi ena mladoletna

Včeraj popoldne je na glavni cesti Slovenj Gradec–Velenje, v Mislinjski Dobravi, prišlo do trčenja treh osebnih vozil. Zaradi posledic prometne nesreče je na kraju umrla sopotnica v vozilu povzročitelja, o čemer smo že poročali. Danes pa so s PU Celje sporočili dodatne podrobnosti tragične nesreče.
174250550_158527979514341_8645613699131918951_n

Včeraj, okoli 14.30 ure, so policisti izven naselja Mislinjska Dobrava obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrla 81 letna sopotnica v vozilu 81-letnega voznika, so sporočili s PU Celje.

81-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu, je z neznanega razloga, zapeljal v levo in trčil v 34-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Vanj je posledično trčila še 43-letna voznica. 81-letni povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval. Druga udeležena voznika sta se v prometni nesreči lažje poškodovala, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki, stari 31, 43 in 11 let.

Zaradi nesreče je bila dalj časa zaprta glavna cesta Velenje-Slovenj Gradec, med Turiško in Tomaško vasjo, obvoz je bil možen skozi vasi po lokalnih cestah.

Ob tem so na PU Celje dodali, da je letos to že četrta žrtev prometnih nesreč na območju njihove policijske postaje.

Pri tem naj še omenimo, da so na kraju dogodka posredovali gasilci PGD Slovenj Gradec in Turiška vas, ki so s tehničnim posegom iz vozil rešili ukleščene osebe, na vozilih odklopili akumulatorje in nevtralizirali razlite tekočine.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.