Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu z avtom trčil v ograjo in se poškodoval. Na Belem umrl 22-letni voznik osebnega vozila

V prometni nesreči, ki se je zgodila zgodaj popoldne na Belem, je umrl 22-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz PU Celje. V Slovenj Gradcu pa se je po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje pripetila prometna nesreča, v kateri se je poškodovala ena oseba.

Slovenj Gradec

Ob 13.03 je v naselju Gradišče voznik z osebnim vozilom trčil v obcestno ograjo in se pri tem poškodoval.

Gasilci PGD Slovenj Gradec so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in pomagali reševalcem pri oskrbi ponesrečenca. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovanega voznika z reševalnim vozilom prepeljali v SB Slovenj Gradec. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Šmarje pri Jelšah

Nekaj po 13. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Belem. 22-letni voznik osebnega avtomobila je čelno trčil v vozilo 54-letne voznice.

Po prvih podatkih policije je prometno nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mestinja proti Šmarju. V desnem nepreglednem ovinku je njegovo vozilo zdrselo na nasprotno smerno vozišče in čelno trčilo v vozilo 54-letne voznice, ki je pripeljala nasproti. 22-letni voznik je na kraju nesreče umrl.