V Slovenj Gradcu vlomil v hišo in odtujil zlatnino ter gotovino. Na območju Celja iščejo dva roparja

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 268 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.
policija luči

Danes nekaj pred 2. uro zjutraj so bili policisti obveščeni o izvršenem ropu na Stanetovi ulici v Celju. Rop sta izvršila dva neznana moška višine okoli 180 cm, temnih las, ki sta 53-letnega oškodovanca z uporabo sile podrla na tla in mu odtujila gotovino. Policisti o navedenem kaznivem dejanju intenzivno zbirajo obvestila. Vse, ki bi lahko karkoli vedeli v zvezi navedenega ropa, policisti pozivajo, da o tem čim prej obvestijo Policijo na interventno telefonsko številko 113.

Na Ronkovi ulici v Slovenj Gradcu je neznani storilec včeraj v dopoldanskem času skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil zlatnino in gotovino.

Neznani storilec je v Celju na Okrogarjevi ulici v obdobju zadnjih 14 dni skozi balkonska vrata vlomil v stanovanje, ki ga je preiskal. Z vlomom je povzročil materialno škodo.

V Zagradu na območju Celja je neznani storilec vlomil v vozilo iz katerega je odtujil denar iz denarnice.

V Velenju na Ljubljanski cesti je neznani storilec odtujil žensko kolo znamke Lombardo.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.