V Slovenj Gradcu se je huje poškodoval delavec. V Dravi neuspešno iskali pogrešano osebo. Poškodovanega kolesarja prepeljali v bolnico

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so včeraj na območju Dravograda neuspešno iskali pogrešano osebo. Reševalci so nudili pomoč poškodovanemu kolesarju in ga odpeljali v bolnico. Danes pa je v Slovenj Gradcu prišlo do delovne nesreče, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami.

Slovenj Gradec

Danes ob 9.26 je na Pohorski cesti v Slovenj Gradcu prišlo do delovne nezgode, v kateri je nakladalna ploščad tovornjaka vozniku stisnila nogo. Reševalci NMP so poškodovanca, ki je bil huje telesno poškodovan, na kraju oskrbeli ter prepeljali v SB Slovenj Gradec.

Dravograd

Včeraj ob 23.34 so v Sv. Boštjanu gasilci PGD Vuhred in PGD Dravograd s čolni nudili pomoč policiji pri iskanju pogrešane osebe v reki Dravi. Pogrešane osebe niso našli.

Ob 18.53 je na cesti v Libeličah padel kolesar in se pri tem poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Vir: SPIN

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije