V Slovenj Gradcu s tovornim vozilom trčil v pešca, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu ukradli kolo z motorjem

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 784 klicev občanov. Med drugim so policisti posredovali tudi na območju MO Slovenj Gradec.
policija luči

198 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 33 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 83 s področja prometne varnosti in 51 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, treh z lažjimi poškodbami in štiridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti od petka do danes ukrepali štirinajstkrat, so sporočili s PU Celje.

V soboto so policisti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Voznik tovornega vozila je z zadnjim odbijačem trčil v pešca, ki ga je usmerjal pri vzvratni vožnji z dvorišča stanovanjske hiše na cesto.

V nedeljo je neznani storilec izpred stanovanjske hiše v Šmartnem pri Slovenj Gradcu ukradel neregistrirano kolo z motorjem, znamke Piaggio, modre barve z oranžnimi platišči.

Vir: PU Celje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.