V Slovenj Gradcu s tovornim vozilom trčil v pešca, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu ukradli kolo z motorjem

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 784 klicev občanov. Med drugim so policisti posredovali tudi na območju MO Slovenj Gradec.

198 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 33 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 83 s področja prometne varnosti in 51 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, treh z lažjimi poškodbami in štiridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti od petka do danes ukrepali štirinajstkrat, so sporočili s PU Celje.

V soboto so policisti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Voznik tovornega vozila je z zadnjim odbijačem trčil v pešca, ki ga je usmerjal pri vzvratni vožnji z dvorišča stanovanjske hiše na cesto.

V nedeljo je neznani storilec izpred stanovanjske hiše v Šmartnem pri Slovenj Gradcu ukradel neregistrirano kolo z motorjem, znamke Piaggio, modre barve z oranžnimi platišči.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije