V Slovenj Gradcu pridržali voznika do iztreznitve

policija

V zadnjih 24 urah so na telefonsko številko 113 sprejeli 282 klicev, od tega jih je bilo 72 interventnih, dva nujna.

Pridržanje do iztreznitve so vozniku osebnega avtomobila nekaj po polnoči odredili tudi slovenjgraški policisti. Vozniku, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti so odredili preizkus z alkotestom ki je pokazal, da je imel 1.10 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

V Celju nerazjasnjena prometna nesreča

Včeraj okoli 12.30 ure je na Ostrožnem v Celju prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena kolesarka ter voznik osebnega avtomobila. Kolesarka je vozila po kolesarski progi v smeri Ostrožnega. Ko je želela prečkati križišče je vanjo trčil neznani voznik osebnega avtomobila črne barve, najverjetneje znamke Citroen. Voznik se je na kraju ustavil ter kolesarki ponudil da jo odpelje k zdravniku kar je odklonila, nato pa sta oba kraj nesreče zapustila.

Zaradi razjasnitev okoliščin navedene prometne nesreče pozivajo voznika ter vse morebitne očividce omenjene prometne nesreče, da pokličejo na telefonsko številko policije za nujne klice 113 ali na Prometno Policijsko postajo Celje na telefonsko številko 035727800.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.