V Slovenj Gradcu 60-letni kolesar trčil v drog javne razsvetljave in se huje poškodoval. V Radljah lažje poškodovan delavec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih. Med drugim so koroški policisti obravnavali tudi prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval kolesar. Na območju Radelj ob Dravi pa delovno nesrečo.
rešilec

Na območju PU Celje so včeraj obravnavali osem prometnih nesreč. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozila, so sporočili s PU Celje.

V Slovenj Gradcu so policist včeraj v popoldanskem času obravnavali prometno nesrečo, v kateri je se je huje telesno poškodoval 60 letni kolesar. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije s strani kolesarja, ki je trčil v drog javne razsvetljave in padel po pločniku.

Policisti PP Celje so nekaj po 16. uri obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil lažje telesno poškodovan kolesar. Vzrok za prometno nesrečo je neprilagojena hitrost voznika osebnega vozila, kolesar pa je vozil po napačni strani kolesarske steze. Zoper udeleženca bodo policisti napisali plačilni nalog.

Policisti so včeraj popoldne obravnavali tudi nesrečo pri delu v kraju Brezni vrh, kjer se je lažje telesno poškodoval delavec, ki je z delovnim strojem spodkopal prometno mobilno signalizacijo, ki se je prevrnila nanj.

Policisti so v Celju v eni izmed gospodarskih družb obravnavali nesrečo pri delu v kateri se je lažje telesno poškodoval delavec, ki je z dvigalom premikal debla. Zaradi dotrajanosti lesa ga je deblo pri premiku lažje telesno poškodovalo. V obeh primerih je tuja krivda izključena, policisti bodo o dogodku obvestilo tožilstvo.

Vir: PU Celje

Preberi še:  Na Raduhi se je poškodoval smučar, po zdrsu čez severno steno Storžiča umrla turna smučarka
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

prijavi se

prijavi se v svoj račun