V Radljah se je huje poškodovala 56-letna delavka, v Slovenj Gradcu 49-letna kolesarka

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 1020 klicev občanov. 242 klicev je bilo interventnih, šest nujnih. 45 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 89 s področja prometne varnosti in 88 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o štirih prometnih nesrečah s hudimi poškodbami udeleženih, desetih z lažjimi poškodbami in petindvajsetih prometnih nesrečah z materialno škodo. V treh prometnih nesrečah so se hudo poškodovali kolesarji, v eni motorist. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila. Zaradi kršitev javnega reda in miru so enaintridesetkrat ukrepali v javnih in štirinajstkrat v zasebnih prostorih.

Na območju Radelj ob Dravi si je v petek pri delu v podjetju, na stiskalnici okvirjev oken, 56-letna delavka hudo poškodovala roko.

Včeraj so policisti na območju PU Celje obravnavali tri prometne nesreče, v katerih sta se huje poškodovali kolesarki in kolesar.

Okoli poldneva se je v Slovenj Gradcu hudo poškodovala 49-letna kolesarka, ki je pri kolesarjenju po kolesarski stezi izgubila ravnotežje in padla.

Nekaj po 13. uri so hudo poškodbo kolesarke obravnavali v Draži vasi. 54-letna kolesarka je zapeljala na manjši robnik in padla.

V popoldanskih urah so hudo poškodbo kolesarja obravnavali na območju Bistrice ob Sotli. 50-letni kolesar, ki je vozil iz smeri Trebč proti Podsredi, je v nepreglednem desnem ovinku padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije