Search
Close this search box.

V prometni nesreči v Bistriškem jarku umrl 25-letnik

Slika je simbolična.

V ponedeljek, 13. aprila 2015, ob 19.30 uri, se je na regionalni cesti izven naselja Sv. Jernej nad Muto, zgodila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti vožnje voznika osebnega avtomobila. 25-letni udeleženec je zaradi posledic prometne nesreče na kraju umrl, 38-letni udeleženec se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri SV. Jernej nad Muto proti Muti. Izven naselja Muta je začel zavirati, nato pa je zapeljal v desno izven vozišča, kjer je trčil v drevo, vozilo pa se je prevrnilo na streho. Med prevračanjem je iz vozila padel 25-letni udeleženec, ki je na kraju nesreče umrl, 38-letni udeleženec se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Zaradi prometne nesreče je bila regionalna cesta Sv. Jurij nad Muto – Muta zaprta od 19.30 do 23.50. Obvoz je bil urejen po stranskih lokalnih cestah. 

17 gasilcev PGD Radlje je na kraju nesreče izvajalo TPO, oskbeli so poškodovanca, zavarovali kraj, protipožarno zavarovali kraj, izvlekli vozilo nazaj na cestišče in odklopili akumulator. 

Dogodki

Več iz istega kraja