V prometni nesreči umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu

S PU Celje so sporočili, da so bili danes, 31. 8. 2019, nekaj čez 2. uro zjutraj, policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Tepanjem in Dramljami, v smeri proti Ljubljani.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki stari 23, 36 in 50 let so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki stari 51, 13 in 4 leta.

52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po  trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa opozarjajo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila