V prometni nesreči umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu

Prometna nesreča, policija

S PU Celje so sporočili, da so bili danes, 31. 8. 2019, nekaj čez 2. uro zjutraj, policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Tepanjem in Dramljami, v smeri proti Ljubljani.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki stari 23, 36 in 50 let so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki stari 51, 13 in 4 leta.

52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po  trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa opozarjajo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja