V prometni nesreči pri Vranskem umrla voznica osebnega vozila

Prometna nesreča, policija

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so danes, nekaj čez osmo uro zjutraj, bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Vransko Trojane izven naselja Ločica pri Vranskem pod viaduktom avtoceste.

V nesreči so bila udeležena tri vozila; tovorno in dve osebni. Po prvih podatkih je voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Trojan proti Vranskemu, na ravnem delu vozišča, nenadoma zapeljala v levo in čelno trčila v tovorno vozilo, ki ji je pripeljalo nasproti. Voznica, katere identiteta še ni potrjena, se je v trčenju tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla.

Po trčenju je v vozilo povzročiteljice trčil še voznik osebnega vozila, ki se po dosedanjih podatkih, v prometni nesreči ni poškodoval. Po prvih podatkih tudi voznik tovornega vozila in njegov sopotnik, v prometni nesreči nista bila poškodovana.

To je letošnja peta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na cestah na celjskem območju umrlo šestnajst ljudi.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja