V prometni nesreči pri Ločiču umrl voznik osebnega avtomobila

Na regionalni cesti med Ptujem in Trnovsko vasjo sta danes dopoldne pri naselju Ločič trčila osebni avtomobil in tovorno vozilo. Voznik osebnega avtomobila se je ob tem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Voznik tovornega avtomobila pa je utrpel lahke poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Maribor.
163081166_1121297864964556_8033509986760868656_n

Nesreča se je zgodila okoli 10.30. Policisti so ugotovili, da je skoraj 60-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Ptuja proti Trnovski vasi. V izteku desnega preglednega ovinka je nenadoma zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, po katerem mu je nasproti pravilno pripeljal 47-letni voznik tovornega avtomobila.

Vozili sta čelno trčili, nakar se je tovorno vozilo prevrnilo na bok, voznik osebnega avtomobila pa je ostal ukleščen v vozilu. Pri njegovem reševanju so pomagali gasilci, voznika tovornega avtomobila pa so reševalci odpeljali v ptujsko bolnišnico. Tam so ugotovili, da ima lahke telesne poškodbe.

Voznika sta bila sicer v vozilih sama. Vzrok, zakaj je voznik osebnega avtomobila nenadoma zavil v levo, policisti še preiskujejo.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.